Att påverka och påverkas

Hela tiden påverkas vi av saker vi ser, hör, upplever eller får berättat för oss. Hemskheter händer i världen varje dag, politiker gör bort sig alldeles för ofta och alldeles för många personer far illa runt om i världen, hela tiden. Dessutom påverkas vi mycket av de personer vi möter, ser eller pratar med om dagarna. Man blir inspirerad, motiverad, irriterad, passionerad etcetera när man hör något berätta om någon spännande, eller hemsk, upplevelse eller erfarenhet. Alla har vi inflytande på de vi stöter på. Med våra berättelser eller handlingar påverkar vi dagligen de runt omkring oss. Kanske ger vi stöd och råd till någon nära vän eller kanske är det någon förvirrad själ som på bussen eller fiket hör hur du pratar med en vän om ditt spännande arbete eller utbildning. Kanske känner denna förvirrade själ helt plötsligt att den vet vad den vill utbilda sig till eller arbeta med. Oavsett om vi har inflytande på människor medvetet eller omedvetet så påverkar vi alla varandra hela tiden.

Eftersom vi blir mycket påverkade av saker vi ser är det smart att marknadsföra sig eller göra sin röst hörd med hjälp av smarta profilprodukter. Profilprodukter kan vara till exempel:

•    Paraplyer
•    Pennor
•    Block
•    Nyckelband
•    USB-minnen

Eller andra saker med er företagslogga, partinamn eller åsikt på. Ett smart sätt att sprida budskap, tankar eller reklam helt enkelt.